تولیت آستان قدس رضوی: روحیه مقاومت در برابر مستکبران هیچ‌گاه از بین نخواهد رفت گلی که گونه‌اش از ارغوان لطیف‌تر است مادران همیشه منتظر جامعه، آماده فعالیت بیشتر مجتمع آیه‌ها، میزبان همایش بزرگ «فاطمیون در مدار مقاومت» | دفاع از حرم، اثر تمدنی نهضت حسینی حضرت فاطمه (س)، الگویی برای هر عصر و نسل عاشقانه‌هایی از زندگی حضرت زهرا(س) و امیرالمومنین(ع) سفر رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به مشهدالرضا (ع) | حوزه خراسان، پشتیبان علمی و فرهنگی فقه قانون‌گذاری حواسمان به لقمه‌هایی که برای خود می‌گیریم باشد مشهدالرضا (ع)، میزبان کنفرانس بین‌المللی فقه و قانون | رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس: ظرفیت ارزشمند حوزه خراسان، پشتیبانی از تصویب قوانین کارآمد است صحن و سراهای رضوی مهیای جشن مادر + ویدئو الگوی فاطمی، کاملترین الگوی خانواده اصلاح تصور ما درباره نماز حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت یزدی: مادری معامله با خداست یازدهمین مرحله قرعه‌کشی طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» برگزار می‌شود اعلام ویژه‌برنامه‌های سالروز میلاد حضرت زهرا(س) در حرم امام‌رضا(ع) حضور یلدایی تولیت آستان قدس رضوی در جمع کودکان بهزیستی «نور علی بن موسی الرضا (ع)» مشهد خانواده موفق؛ نسل سرنوشت‌ساز یلدا؛ فرصت ادای مستحبات اجتماعی همایش چهلمین سال تأسیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مشهد برگزار شد (۲۹ آذر ۱۴۰۳) + فیلم
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: سنت‌های حسنه عید غدیر باید حفظ شود | عید غدیر فرصتی ارزنده برای ترویج مهربانی و محبت در جامعه

  • کد خبر: ۱۱۶۹۳۵
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۵
تولیت آستان قدس رضوی: سنت‌های حسنه عید غدیر باید حفظ شود | عید غدیر فرصتی ارزنده برای ترویج مهربانی و محبت در جامعه
تولیت آستان قدس رضوی عید سعید غدیر خم را فرصتی ارزنده برای ترویج مهربانی، همدلی و محبت در جامعه دانست و از گروه‌های مرجع اجتماعی خواست به ایجاد این مهم در جامعه کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌ احمد مروی با بیان اینکه واقعه غدیر موجب یاس دشمنان، تکمیل دین و اتمام نعمت الهی شده، اظهار کرد: طی ۲۳ سال نبوت پیامبر گرامی اسلام(ص) جایگاه و شخصیت امیرالمومنین(ع) به مردم معرفی کرده بود اما آنچه در غدیر خم رقم خورد، نظام‌سازی برای جامعه اسلامی و ارائه الگوی مدیریتی به مسلمانان بود.

وی افزود: هنگامی‌ که جامعه اسلامی برخوردار از نظام و الگوی مدیریتی شد، آنگاه جامعه دچار آسیب نمی‌شود و دشمنان نمی‌توانند به آن جامعه آسیب برسانند زیرا تمام جامعه تحت لوای یک نظام وحدت‌بخش قرار می‌گیرد.

مروی دومین مساله مهم در غدیر خم را پرداختن به ابعاد مختلف شخصیت و فضیلت‌های امیرالمومنین(ع) معرفی و خاطرنشان کرد: این عید مبارک فرصت مغتنمی برای پرداختن به جامعیت شخصیت حضرت امیرالمومنین(ع) است؛ باید خصوصیات و شایستگی‌های آن حضرت به مردم و جهانیان شناسانده و معرفی شود؛ بشر امروز تشنه عدالت، حقیقت، معرفت و یک زندگی انسانی است و اگر بخواهیم به مردم الگویی تمام‌عیار در عرصه‌های مختلف زندگی ارائه کنیم، امیرالمومنین علی(ع) بهترین الگو است.

وی اضافه کرد: امروز جامعه بشری تشنه شخصیتی همچون حضرت علی(ع) است و دهه ولایت بهترین فرصت برای معرفی فضیلت‌ها و کمالات انسانی است که به نحو اتم و اکمل در وجود مبارک امیرالمومنین(ع) جمع شده است.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه عید سعید غدیر را یکی از اسباب ایجاد وحدت و همدلی در جامعه اسلامی معرفی و عنوان کرد: عید غدیر یکی از بهترین فرصت‌ها برای ترویج محبت، مهربانی و ایجاد همدلی است؛ جشن‌های این عید سعید غدیر خم باید باشکوه و همراه با شادی مومنانه برگزار شود.

وی افزود: مردم نیازمند نشاط و شادابی هستند و در اسلام فرصت‌های خوبی برای پاسخ به این نیاز به حق مردم وجود دارد که عید غدیر یکی از آن‌هاست. در این ایام باید فضای جامعه حقیقتا فضایی توام با شادی و نشاط باشد و برای ترویج محبت و برادری باید تلاش شود.

سنت‌های حسنه عید غدیر باید حفظ شود

مروی با اشاره به اینکه یکی از اعمال و مستحبات روز عید غدیر خم انعقاد عقد اخوت و برادری بین مومنان است، اظهار کرد: عید غدیر خم بهانه خوبی برای ترویج و تعمیق همدلی و مهربانی در جامعه است؛ لذا از بزرگان خانواده‌ها و همه‌ کسانی که به‌ نوعی در جامعه از اقبال عمومی و مرجعیت برخورد هستند، همانند روحانیون، هنرمندان، ورزشکاران و... درخواست می‌کنم که هر کدام به سهم خود حتی با اهدای هدیه‌ای کوچک به دیگران به ایجاد محبت و زدودن کدورت در جامعه کمک کنند.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: سنت عیدی و هدیه دادن و به دیدار سادات رفتن از رسومی است که از گذشته در ایام عید غدیر مرسوم بوده و نباید اجازه داد فضای مجازی و زندگی ماشینی موجب نابودی این سنت‌های حسنه و حیات‌بخش شود.

مروی گفت: هدیه دادن در اسلام مورد تاکید است و در روایات نسبت به هدیه و عیدی دادن در عید غدیر تاکید شده است؛ این سنت‌های نیک کدورت‌ها و ناخوشی‌ها را برطرف و محبت را زیاد می‌کند.

منبع: روابط عمومی آستان قدس رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->