اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: سنت‌های حسنه عید غدیر باید حفظ شود | عید غدیر فرصتی ارزنده برای ترویج مهربانی و محبت در جامعه

  • کد خبر: ۱۱۶۹۳۵
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۵
تولیت آستان قدس رضوی: سنت‌های حسنه عید غدیر باید حفظ شود | عید غدیر فرصتی ارزنده برای ترویج مهربانی و محبت در جامعه
تولیت آستان قدس رضوی عید سعید غدیر خم را فرصتی ارزنده برای ترویج مهربانی، همدلی و محبت در جامعه دانست و از گروه‌های مرجع اجتماعی خواست به ایجاد این مهم در جامعه کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌ احمد مروی با بیان اینکه واقعه غدیر موجب یاس دشمنان، تکمیل دین و اتمام نعمت الهی شده، اظهار کرد: طی ۲۳ سال نبوت پیامبر گرامی اسلام(ص) جایگاه و شخصیت امیرالمومنین(ع) به مردم معرفی کرده بود اما آنچه در غدیر خم رقم خورد، نظام‌سازی برای جامعه اسلامی و ارائه الگوی مدیریتی به مسلمانان بود.

وی افزود: هنگامی‌ که جامعه اسلامی برخوردار از نظام و الگوی مدیریتی شد، آنگاه جامعه دچار آسیب نمی‌شود و دشمنان نمی‌توانند به آن جامعه آسیب برسانند زیرا تمام جامعه تحت لوای یک نظام وحدت‌بخش قرار می‌گیرد.

مروی دومین مساله مهم در غدیر خم را پرداختن به ابعاد مختلف شخصیت و فضیلت‌های امیرالمومنین(ع) معرفی و خاطرنشان کرد: این عید مبارک فرصت مغتنمی برای پرداختن به جامعیت شخصیت حضرت امیرالمومنین(ع) است؛ باید خصوصیات و شایستگی‌های آن حضرت به مردم و جهانیان شناسانده و معرفی شود؛ بشر امروز تشنه عدالت، حقیقت، معرفت و یک زندگی انسانی است و اگر بخواهیم به مردم الگویی تمام‌عیار در عرصه‌های مختلف زندگی ارائه کنیم، امیرالمومنین علی(ع) بهترین الگو است.

وی اضافه کرد: امروز جامعه بشری تشنه شخصیتی همچون حضرت علی(ع) است و دهه ولایت بهترین فرصت برای معرفی فضیلت‌ها و کمالات انسانی است که به نحو اتم و اکمل در وجود مبارک امیرالمومنین(ع) جمع شده است.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه عید سعید غدیر را یکی از اسباب ایجاد وحدت و همدلی در جامعه اسلامی معرفی و عنوان کرد: عید غدیر یکی از بهترین فرصت‌ها برای ترویج محبت، مهربانی و ایجاد همدلی است؛ جشن‌های این عید سعید غدیر خم باید باشکوه و همراه با شادی مومنانه برگزار شود.

وی افزود: مردم نیازمند نشاط و شادابی هستند و در اسلام فرصت‌های خوبی برای پاسخ به این نیاز به حق مردم وجود دارد که عید غدیر یکی از آن‌هاست. در این ایام باید فضای جامعه حقیقتا فضایی توام با شادی و نشاط باشد و برای ترویج محبت و برادری باید تلاش شود.

سنت‌های حسنه عید غدیر باید حفظ شود

مروی با اشاره به اینکه یکی از اعمال و مستحبات روز عید غدیر خم انعقاد عقد اخوت و برادری بین مومنان است، اظهار کرد: عید غدیر خم بهانه خوبی برای ترویج و تعمیق همدلی و مهربانی در جامعه است؛ لذا از بزرگان خانواده‌ها و همه‌ کسانی که به‌ نوعی در جامعه از اقبال عمومی و مرجعیت برخورد هستند، همانند روحانیون، هنرمندان، ورزشکاران و... درخواست می‌کنم که هر کدام به سهم خود حتی با اهدای هدیه‌ای کوچک به دیگران به ایجاد محبت و زدودن کدورت در جامعه کمک کنند.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: سنت عیدی و هدیه دادن و به دیدار سادات رفتن از رسومی است که از گذشته در ایام عید غدیر مرسوم بوده و نباید اجازه داد فضای مجازی و زندگی ماشینی موجب نابودی این سنت‌های حسنه و حیات‌بخش شود.

مروی گفت: هدیه دادن در اسلام مورد تاکید است و در روایات نسبت به هدیه و عیدی دادن در عید غدیر تاکید شده است؛ این سنت‌های نیک کدورت‌ها و ناخوشی‌ها را برطرف و محبت را زیاد می‌کند.

منبع: روابط عمومی آستان قدس رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->