مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد + فیلم (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه، کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار حرم امام‌رضا(ع)، میزبان نمایشگاه «از نهضت تا رحلت» به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام جزئیات اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع)، جمعه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مراسم دعای پرفیض عرفه ویژه ناشنوایان و کم‌شنوایان در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتباط با خانواده شهدا، قدرت مضاعفِ همه حرکت‌های نظام است تشریح ابعاد حج از دیدگاه امام خمینی(ره)
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: سنت‌های حسنه عید غدیر باید حفظ شود | عید غدیر فرصتی ارزنده برای ترویج مهربانی و محبت در جامعه

  • کد خبر: ۱۱۶۹۳۵
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۵
تولیت آستان قدس رضوی: سنت‌های حسنه عید غدیر باید حفظ شود | عید غدیر فرصتی ارزنده برای ترویج مهربانی و محبت در جامعه
تولیت آستان قدس رضوی عید سعید غدیر خم را فرصتی ارزنده برای ترویج مهربانی، همدلی و محبت در جامعه دانست و از گروه‌های مرجع اجتماعی خواست به ایجاد این مهم در جامعه کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌ احمد مروی با بیان اینکه واقعه غدیر موجب یاس دشمنان، تکمیل دین و اتمام نعمت الهی شده، اظهار کرد: طی ۲۳ سال نبوت پیامبر گرامی اسلام(ص) جایگاه و شخصیت امیرالمومنین(ع) به مردم معرفی کرده بود اما آنچه در غدیر خم رقم خورد، نظام‌سازی برای جامعه اسلامی و ارائه الگوی مدیریتی به مسلمانان بود.

وی افزود: هنگامی‌ که جامعه اسلامی برخوردار از نظام و الگوی مدیریتی شد، آنگاه جامعه دچار آسیب نمی‌شود و دشمنان نمی‌توانند به آن جامعه آسیب برسانند زیرا تمام جامعه تحت لوای یک نظام وحدت‌بخش قرار می‌گیرد.

مروی دومین مساله مهم در غدیر خم را پرداختن به ابعاد مختلف شخصیت و فضیلت‌های امیرالمومنین(ع) معرفی و خاطرنشان کرد: این عید مبارک فرصت مغتنمی برای پرداختن به جامعیت شخصیت حضرت امیرالمومنین(ع) است؛ باید خصوصیات و شایستگی‌های آن حضرت به مردم و جهانیان شناسانده و معرفی شود؛ بشر امروز تشنه عدالت، حقیقت، معرفت و یک زندگی انسانی است و اگر بخواهیم به مردم الگویی تمام‌عیار در عرصه‌های مختلف زندگی ارائه کنیم، امیرالمومنین علی(ع) بهترین الگو است.

وی اضافه کرد: امروز جامعه بشری تشنه شخصیتی همچون حضرت علی(ع) است و دهه ولایت بهترین فرصت برای معرفی فضیلت‌ها و کمالات انسانی است که به نحو اتم و اکمل در وجود مبارک امیرالمومنین(ع) جمع شده است.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه عید سعید غدیر را یکی از اسباب ایجاد وحدت و همدلی در جامعه اسلامی معرفی و عنوان کرد: عید غدیر یکی از بهترین فرصت‌ها برای ترویج محبت، مهربانی و ایجاد همدلی است؛ جشن‌های این عید سعید غدیر خم باید باشکوه و همراه با شادی مومنانه برگزار شود.

وی افزود: مردم نیازمند نشاط و شادابی هستند و در اسلام فرصت‌های خوبی برای پاسخ به این نیاز به حق مردم وجود دارد که عید غدیر یکی از آن‌هاست. در این ایام باید فضای جامعه حقیقتا فضایی توام با شادی و نشاط باشد و برای ترویج محبت و برادری باید تلاش شود.

سنت‌های حسنه عید غدیر باید حفظ شود

مروی با اشاره به اینکه یکی از اعمال و مستحبات روز عید غدیر خم انعقاد عقد اخوت و برادری بین مومنان است، اظهار کرد: عید غدیر خم بهانه خوبی برای ترویج و تعمیق همدلی و مهربانی در جامعه است؛ لذا از بزرگان خانواده‌ها و همه‌ کسانی که به‌ نوعی در جامعه از اقبال عمومی و مرجعیت برخورد هستند، همانند روحانیون، هنرمندان، ورزشکاران و... درخواست می‌کنم که هر کدام به سهم خود حتی با اهدای هدیه‌ای کوچک به دیگران به ایجاد محبت و زدودن کدورت در جامعه کمک کنند.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: سنت عیدی و هدیه دادن و به دیدار سادات رفتن از رسومی است که از گذشته در ایام عید غدیر مرسوم بوده و نباید اجازه داد فضای مجازی و زندگی ماشینی موجب نابودی این سنت‌های حسنه و حیات‌بخش شود.

مروی گفت: هدیه دادن در اسلام مورد تاکید است و در روایات نسبت به هدیه و عیدی دادن در عید غدیر تاکید شده است؛ این سنت‌های نیک کدورت‌ها و ناخوشی‌ها را برطرف و محبت را زیاد می‌کند.

منبع: روابط عمومی آستان قدس رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->